Mer utsyn og transparens med «Heavy Duty»-versjon av foldedører

Schüco har videreutviklet sitt foldedørsystem ASS 70 FD med en ny HD-versjon (Heavy Duty). Med den er det nå mulig med individuell dørbladvekt opptil 150 kg, og dørblad bredder opptil 1500 mm.

Dørene er skreddersydde for det spesielle grensesnittet mellom inne og ute, og passer til en moderne arkitektonisk utforming – enten det gjelder privatbolig eller næringsbygg. I tillegg er kontinuerlig utvikling og forbedring av systemløsninger en viktig faktor for Schüco, skriver selskapet i en pressemelding.

Det gjelder også foldedørsystemet ASS 70 FD: Økte dimensjoner på dørbladene gjør at man kan øke glassandelen, og dermed oppnå enda større utsyn og transparens på foldedørene.

Der man tidligere kanskje ville trengte 4 dørblad, vil det med den nye HD-versjonen nå være mulig å oppnå samme størrelse med 3 dørblad – mindre andel rammer og større glassflater.

Med økt vektkapasitet vil man også få større frihet i hvilke type glassoppbygging man ønsker i foldedørene, noe som igjen kan spille positivt ut på egenskaper som lyd- og varmeisolering.

Systemet utføres i robuste aluminiumprofiler som er svært holdbare og krever minimalt med vedlikehold. Kan lakkeres i valgfri RAL-farger eller eloksert overflate, med mulighet for ulike farger innvendig og utvendig.

Siste innlegg

Foto av Lighthouse Aarhus

Lighthouse – verdens beste høyhus er av glass

Med sine 142 meter er Lighthouse Danmarks høyeste bygning. Glassfasadene gjør dette til et enestående og ikonisk prosjekt, og et eksempel på hvordan man...