Nielstorp+ styrker laget

Som et ledd i at Nielstorp+ arkitekter har gått over til et utvidet partnerskap profesjonaliseres organisasjonen ytterligere.

Inn som styreleder kommer Elise Sendstad, med bred erfaring fra styrevirksomhet, organisasjonsbygging og strategisk ledelse, skriver selskapet i en pressemelding.

Hennes erfaring bl.a. fra skaleringen av Cognite, til et ledende teknologiselskap, vil bidra til å styrke Nielstorp+ arkitekters ambisjon om å være en betydelig kompetansebedrift i byggebransjen i inn- og utland.

I tillegg trer Trond Aslaksen inn som nytt styremedlem i selskapet.

Trond, er partner hos Akershus Eiendom, og bringer med seg omfattende kommersiell erfaring og markedsforståelse. Hans inngående kunnskap til eiendomsmarkedet vil være en betydelig ressurs for selskapet og bidra til å styrke kontorets kommersielle markedsekspertise.

Styret består også av tre erfarne arkitekter og partnere i Nielstorp+ arkitekter:

Gaute Grønmo, Øyvind Neslein og Herman Hagelsteen.

Fra venstre: Herman Hagelsteen (styremedlem), Øyvind Neslein (styremedlem), Bente Ulvøy (daglig leder), Elise Sendstad (styreleder), Trond Aslaksen (styremedlem), Gaute Grønmo (styremedlem). Foto: Nielstorp+

Samlet representerer styret og daglig leder Bente Ulvøy, et team med en kombinasjon av ledelseskompetanse, bransjeerfaring og arkitektonisk ekspertise.

Det nye styret vil aktivt bistå Nielstorp+ arkitekter i en spennende periode med vekst og utviklingsprosjekter over hele landet.

«Vi jobber for tiden med spennende prosjekter over hele Norge og ser frem til å dra nytte av den varierte kompetansen og erfaringen det nye styret bringer til bordet- sier Herman Hagelsteen arkitekt og partner i selskapet.

«Vi er en arkitektbedrift som er arkitekteid, med ambisjon om å være en fagekspert innenfor arkitekturutforming for våre samarbeidspartnere og samfunnet generelt. Vi har en profesjonalisert drift av selskapet og det nye styret bidrar ytterligere til at vi som arkitekter kan fokusere på faget vårt i samspill med tverrfaglig ekspertise».

«Vi er et kontor med lang fartstid og en stor og variert prosjektportfolio. Reisen fortsetter nå med nye eiere og spennende prosjekter som strekker seg fra sjøfrontutvikling i Tromsø til større rehabiliteringsprosjekter i Oslo slik som Oslo Atrium i Bjørvika på 28.000m².» sier Øyvind Neslein.

Oslo Atrium ble opprinnelig tegnet av Nielstorp+ og bygget i 2003.

I disse dager fullføres en større rehabilitering som integrerer bygget med bygulvet i Bjørvika og etablerer nye, åpne gode kontorløsninger samt en spektakulær takterasse med tilhørende nye volumer.

Oslo Atrium. Foto: Nielstorp+

LES MER: Skal rehabilitere og bygge om Oslo Atrium

LES MER: SAS-husets fasadeglass blir til nytt floatglass

 

Siste innlegg

Foto av inngangsparti i Kristian Augustgate 13

EU krever energisparing i bygg

EUs nye «bygningsdirektiv» er strategiske verktøy som blant annet skal gi økt energieffektivitet, redusere klimagassutslippene, og fremme en mer bærekraftig byggebransje. Innføring av direktivet...