Lanserer vindskjerm for glassrekkverk

Det nye produktet kan monteres nær sagt til alle typer rekkverk med alle typer glass.

Morten Mitchell har drevet glassverksted i mer enn 20 år. I hele sin karriere har han etterlyst vindskjermløsning for montering på eksisterende glassrekkverk.

Tålmodigheten tok slutt og sammen med Sindre Solbakken lanserer han nå et nytt selskap og produkt under navnet «Heisopp».

Mitchell og Solbakken har komplementære ferdigheter. Førstnevnte driver Nenset Glassverksted og er fagmann på glass.

Solbakken er medeier i Karlsen og Solbakken Maskinering AS og har blant annet konstruksjon som fagområde.

Karene fant sammen og Mitchells idé ble utviklet til en prototyp. Denne ble testet og godkjent. Nå er serieproduksjon et faktum og lørdag 1. april inviterer Heisopp AS til stor lansering på Rødmyr Industriområde i Skien.

– De er riktig at dette er et produkt som har vært savnet i mange år. Men det har selvfølgelig sammenheng med at svært mange kunder har etterspurt vindavskjerming i tilknytning til eksisterende rekkverk. Vårt nye produkt kan monteres nær sagt til alle typer rekkverk med alle typer glass. Boltefestet rekkverk, rekkverk med stolper eller glassrekkverk med bunnskinne kan suppleres med vårt produkt. Våre stolper skrus fast i dekke bak rekkverket og har en smart heve-senkeløsning som gjør at man ved behov kan heve og senke glasset med et enkelt håndgrep, forteller Morten Mitchell.

Helnorsk produkt

Morten Mitchell og Sindre Solbakken er gründere for en bedrift som har en klar strategi om å levere produkter basert på lokale varer og tjenester. Kortreiste byggevarer er også det riktige miljøfotavtrykket.

Glassene som benyttes kommer i fra Modum Glassindustri eller SI-Glass og aluminiumprofilene trekkes på Hydal Aluminium Profiler på Raufoss.

Siste innlegg

Foto av Lighthouse Aarhus

Lighthouse – verdens beste høyhus er av glass

Med sine 142 meter er Lighthouse Danmarks høyeste bygning. Glassfasadene gjør dette til et enestående og ikonisk prosjekt, og et eksempel på hvordan man...