Ny online-plattform fra Schüco

Selskapet vil presentere trender, temaer og produktutvikling gjennom plattformen «Schüco Innovation Now».

Startsignalet for plattformen går 10 mars med et virtuelt live kick-off-arrangement, skriver Schüco i en pressemelding.

Tre fokustema

Schüco Innovation Now fokuserer på tre områder: Health – sunn bygning, Smart – intelligent bygning, Security – sikker bygning.

Temaene digital og bærekraft spiller en rolle innen hvert av disse tre emnene. De er både utgangspunktet og forutsetningen for fremtidsrettet produkt- og tjenesteutvikling.

Health – sunn bygning

Bærekraftige bygninger som bruker lite energi, har lang levetid og som består av resirkulerbare produkter, danner grunnlaget for «sunn bygning».

Bygninger kan også tilby beskyttelse – mot skadelige påvirkninger som infeksjoner og luftforurensning, samt mot støy og fuktighet. Samtidig skal de være “smarte”, ved å skape et sunt inneklima gjennom en kontrollert tilførsel av frisk luft og beskytte brukerne mot kulde, varme og blendende sollys.

Smart – intelligent bygning og Security – sikker bygning

Fokusemner Smart – intelligent bygning og produkt- og Temapresentasjoner om emnene Smart og Security vil blir publisert på plattformen etter hvert.

Siste innlegg

Foto av utsiktstårn

Glasset som kan redde milliarder av fugler

Det fuglesikre glasset utviklet av Pilkington er belagt med vertikale linjer som reflekterer UV-stråling. De fleste fuglesorter vil se det, og styre unna. Anett...