Ny online-plattform fra Schüco

Selskapet vil presentere trender, temaer og produktutvikling gjennom plattformen «Schüco Innovation Now».

Startsignalet for plattformen går 10 mars med et virtuelt live kick-off-arrangement, skriver Schüco i en pressemelding.

Tre fokustema

Schüco Innovation Now fokuserer på tre områder: Health – sunn bygning, Smart – intelligent bygning, Security – sikker bygning.

Temaene digital og bærekraft spiller en rolle innen hvert av disse tre emnene. De er både utgangspunktet og forutsetningen for fremtidsrettet produkt- og tjenesteutvikling.

Health – sunn bygning

Bærekraftige bygninger som bruker lite energi, har lang levetid og som består av resirkulerbare produkter, danner grunnlaget for «sunn bygning».

Bygninger kan også tilby beskyttelse – mot skadelige påvirkninger som infeksjoner og luftforurensning, samt mot støy og fuktighet. Samtidig skal de være “smarte”, ved å skape et sunt inneklima gjennom en kontrollert tilførsel av frisk luft og beskytte brukerne mot kulde, varme og blendende sollys.

Smart – intelligent bygning og Security – sikker bygning

Fokusemner Smart – intelligent bygning og produkt- og Temapresentasjoner om emnene Smart og Security vil blir publisert på plattformen etter hvert.

Siste innlegg

Foto av Lighthouse Aarhus

Lighthouse – verdens beste høyhus er av glass

Med sine 142 meter er Lighthouse Danmarks høyeste bygning. Glassfasadene gjør dette til et enestående og ikonisk prosjekt, og et eksempel på hvordan man...