Ny branndør kombinerer estetikk og brannsikkerhet

Vetrotech har lansert en helt ny branndør. LUNAX Porta kombinerer funksjonalitet, estetikk, fleksibilitet og brannsikkerhet. Den nye, rammeløse glassdøren oppfyller brannkrav helt opp til Ei-60.

LUNAX Porta branndører revolusjonerer markedet for branndører da den kombinerer glassets egenskaper med oppfyllelse av brannkrav, skriver Vetrotech i en pressemelding.

Branndører regnes vanligvis som en tung, ugjennomsiktig og matt dør. Med LUNAX Porta revolusjoneres brannsikkerheten da de kombinerer mange egenskaper i ett rammeløst system.

Nye kontorbygg har som regel mye glass. Det gir et åpent uttrykk i konstruksjonen og fremmer kommunikasjon og samhold.

Arbeidsgivere, byggherrer og arkitekter blir mer og mer bevisste på hvor tett ansattes produktivitet er knyttet til deres trivsel på arbeidsplassen. Lunax er enkle å installere, kan modernisere interiøret og gi mer naturlig lys i lokalene. Dermed kan arkitekter skape et lyst interiør uten å gå på kompromiss med design eller brannsikkerhet.

Rune Langbråten i Vetrotech kommenterer;

– Vi i Vetrotech har stor tro på dette produktet, da det oppfyller en rekke krav som nevnt over, samt oppfyller de nødvendig brannkrav helt opp til 60 minutter. Det stiller krav til nøyaktighet på åpningen døren skal monteres i, men når dette er oppfylt er selve montasjen svært enkel.

Siste innlegg

Illustrasjon av ny bydel i Trondheim

Sweco Architects skal forme Trondheims nye bydel

Team TAG Arkitekter, nå Sweco Architects, har vunnet parallelloppdraget om detaljregulering av R. Kjeldsbergs eiendommer på Sluppen. – Vi ønsker å skape en levende og...