Veidekke: Nytt boligoppdrag i Stavanger

Veidekke har fått i oppdrag av Selvaag Bolig å oppføre boligprosjektet Kanaltunet på Lervig Brygge i Stavanger.

Prosjektet består av 91 leiligheter fordelt på tre bygg og et garasjeanlegg. Kontrakten er en totalentreprise verdt 276 millioner kroner ekskl. mva., skriver Veidekke i en pressemelding

– Vi er glade over å ha vunnet konkurransen om oppdraget og fått fornyet tillit fra en god kunde i Selvaag Bolig. Dette er et veldig flott prosjekt med høye kvaliteter og fortsettelsen på et populært område i Lervig. Det er derfor forståelig at interessen rundt prosjektet og at leilighetssalget har gått så bra i et noe krevende marked. Vi har lange og gode erfaringer med denne typen prosjekter så dette passer godt inn i vår portefølje og gir oss god kontinuitet på vår satsing på bolig i blokk, sier distriktsleder Bendik Aarstad i Veidekke Bygg Rogaland.

De tre leilighetsbyggene blir på seks etasjer og leilighetene varierer i størrelser fra 46 til 103 m².

Det blir parkeringskjeller i garasjeanlegget som også skal inneholde boder og tekniske rom. Mellom og rundt byggene skal det opparbeides utomhusarealer med høy kvalitet og promenade langs sjøen.

– Entreprenør er nå valgt og vi starter nå prosessen med planlegging og oppstart bygging. Vi i Selvaag Bolig er glade for å komme i gang med prosjektet sammen med Veidekke. Vi ser frem til å videreutvikle det flotte nabolaget og videreføre promenaden og uteområdene. Selvaag Bolig er fornøyd med salgsstarten og den positive responsen i markedet. Vår målsetning er innflytting innen utgangen av 2025, sier regionssjef Christian Flølo Geithus i Selvaag Bolig.

Siste innlegg

Foto av inngangsparti i Kristian Augustgate 13

EU krever energisparing i bygg

EUs nye «bygningsdirektiv» er strategiske verktøy som blant annet skal gi økt energieffektivitet, redusere klimagassutslippene, og fremme en mer bærekraftig byggebransje. Innføring av direktivet...