Stort showroom i ny Veranda-fabrikk

Det nye produksjonsanlegget til Veranda AS inkluderer et showroom på hele 400 kvadratmeter.

Veranda AS produserer glass og aluminiumprodukter under merkevaren Veranda med hovedvekt på vinterhager, skyvedører og rekkverk. Produktene selges gjennom Verandas forhandlernett over hele Norge.

Foto av pergola
Utstillingen av pergola. Foto: Veranda AS

Bedriften holder til på Storebotn like utenfor Bergen.

– Fabrikken vi bygget for 15 år siden ble for liten. Vi trengte mere plass til både produksjon og utstilling, derfor kjøpte vi nabotomta. Profilsystemet vi benytter i produksjonen leveres hovedsakelig fra Sepalumic i Frankrike, alt glasset vi benytter kommer hovedsakelig fra Norske produsenter, sier daglig leder Ronnie Pedersen.

Verandas nye fabrikk på Storebotn. Foto: Veranda AS

De tidligere lokalene er solgt, og det nye bygget er på nesten 3000 kvadratmeter. Selve byggeprosess tok knappe seks måneder, og fabrikken sto ferdig rett før sommeren.

Innglasset fasade

Glassfasaden strekker seg rundt hele det nye showrommet. Foto: Veranda as

Showroomet har en glassfasade med 3-lags isolerglass med soldemping. Veranda har selv utført alt fasadearbeidet.

– Det er veldig store glass i fasaden, nesten 3×4 meter. Det er ikke hver dag man bruker den størrelsen på glass, og vi er veldig fornøyde med resultatet og hvordan produktene fremstår. Vi har utstilt vinterhager, hagestuer, pergola, skyvedører samt rekkverk i glass og aluminium. Responsen har vært veldig bra. Vi har fulle ordrebøker og her er det full fart, sier Pedersen.

Fra inngangspartiet. Foto: Veranda AS
Bedriften produserer rekkverk i glass og aluminium. Foto: Veranda AS

Siste innlegg

Render av forslag til ny Veterinærhøgskole

Arkitektenes forslag til å utvikle Den gamle Veterinærhøgskolen

Oslobygg og Linstow stiller ut tre arkitektteams forslag til hvordan Den gamle Veterinærhøgskolen kan utvikles frem mot 2040. Oslobygg og Linstow overtok hver sin del...