Lumon Plisségardiner er nå Visor Plisségardiner

Det familieeide finske selskapet Lumon er verdensledende innen innglassing til balkong- og terrasse.

Plisségardinprodusent Suomen Visor Oy er en del av Lumon konsernet som spesialiserer seg på solskjerming til balkonger, terrasser og vinduer, skriver Lumon Norge AS i en pressemelding.

Tidligere har plisségardiner som er solgt med Lumon sine produkter vært merket som Lumon Blinds, men fra nå vil alle plisségardinprodukter gå under merkevaren Visor. I sammenheng med endringen har Visor-logoen fått en oppfriskning for å tydeliggjøre Visors mål – Alltid i riktig lys – enda bedre.

– Visor har alltid handlet om solskjerming og Visor er allerede et etablert pleissegardinmerke i mange markeder. Lumon derimot er et merke med fokus på innglassing, vedlikehold og reservedeler. Derfor gjør vi Visor til det eneste plisségardinmerkevaren i Lumon Group, forklarer administrerende direktør i Suomen Visor Oy Markku Pulkkinen.

– Vi tror at denne endringen vil gi Visor bedre synlighet globalt. I tillegg til å hjelpe alle til å finne plisségardiner med et smart toveis justeringssystem til både vinduer og innglassing, fortsetter Pulkkinen.

Suomen Visor Oy feiret 50-år

Foto av plisségardiner
I dag selger Visor plisségardiner som enkelt kan implementeres med innglassing til balkong- og terrasse, samt fastglass, vinduer og dører. Den moderne Visorfabrikken i Finland produserer over 250 000 plisségardiner hvert år, som eksporteres over hele verden fra Sverige til Chile. Begge foto: Lumon

– Visor har en suksessrik historie. Det er ikke alle selskaper som ble etablert for 50 år siden, som fortsatt er i drift den dag i dag. Det har selvfølgelig vært utfordringer, men sammen har vi overvunnet dem, jubler Pulkkinen.

Lumon startet samarbeidet med Visor på 2000-tallet i søken etter de beste plisségardinene til å kombinere med innglassingen. Samarbeidet ble så vellykket at Visor i 2012 ble en del av Lumon Group. Ifølge Jussi Kinnunen, administrerende direktør i Lumon Group, var det at begge er familiebedrifter og har de samme verdiene som førte sammen Visor og Lumon.

– Vi har jobbet med Visor siden 2007. Det har vært flott å følge Visors reise til å bli en av de største og mest innovative plisségardinprodusentene innenlands, samt den kontinuerlige internasjonale utviklingen, sier Kinnunen.

Fakta om Lumon

  • Lumon produser, selger, leverer og monterer bærekraftige innglassinger til balkong, veranda, altan og terrasse i nordisk design.
  • Lumon Innglassing produserers i resirkulerbart glass og aluminium. Lumon er en finsk bedrift med datterselskapet i over 20 land, der i blant Lumon Norge AS, som har kontorer og showroom på Hvam utenfor Oslo, i Drammen, samt forhandlerer over større deler av Norge.

Siste innlegg

Foto av tårnhytter i Manshausen 3.0

To tårn på Manshausen

Polfarer Børge Ouslands landskapshotell har blitt utvidet med hyttene Nansen og Amundsen som har glass fra tak til gulv. Tekst: Therese Myklebust   Arkitekt Snorre Stinessen har...