Link Business Center vil ha hele verden rundt hjørnet

Kontorbygget Link Business Center i Linköping skal bidra til å skape de beste forutsetningene for et blomstrende næringsliv.

Bærekraftig urbanisme kan betegnes som tette og grønne byområder med god tilgjengelighet integrert med bygninger som har høye ytelser med minst mulig ressursbruk, skriver WICONA i en pressemelding.

Å ha arbeidsplassen i et urbant miljø er i utgangspunktet nødvendig for den moderne kontorarbeideren. Vi vil ha hele verden rundt hjørnet, og vi ønsker enkel transport til jobben.

Link Business Center i Linköping skal bli en moderne bygning integrert i en bydel, og er et kontor- og bolighus som ligger i en vakker del av Linköping, rett ved siden av elven.

Bygningen vil bestå av 40 leiligheter og 24.000 m² kontorarealer, hvor leietakerne også vil kunne benytte grønne terrasser med flott utsikt over elven.

LEED Gold

Med gode forutsetninger som et innbydende inngangsparti, områder for møter, seminarer og forelesninger, skal bygningen bidra til et blomstrende og levende næringsliv.

Nøkkelfaktorer som gunstig infrastruktur, gode arbeidsforhold og myke verdier som sosiale møteplasser og trivsel er alt med på å skape en moderne bygning.

Kontordelen vil bli sertifisert i henhold til LEED Gold, og leilighetene i henhold til Miljöbyggnad Silver.

Fakta

Arkitekt: Wingårdhs Arkitekter
WICONA kunde: GLASMA
WICONA produkter: Wictec el60 evo bespoke, Wicstyle 75, Wicline 75

Siste innlegg

Foto av Lighthouse Aarhus

Lighthouse – verdens beste høyhus er av glass

Med sine 142 meter er Lighthouse Danmarks høyeste bygning. Glassfasadene gjør dette til et enestående og ikonisk prosjekt, og et eksempel på hvordan man...