Har redesignet kjøpesenter på Majorstua

Det internasjonale eiendomsselskapet Pembroke har redesignet kjøpesenteret Colosseum Park fra 1990-tallet.

Med et nytt navn, et friskt design og flere forhandlere, er Colosseum 9 det nye go-to-stedet for beboerne på Majorstua som søker gode spisesteder og shoppingmuligheter, skriver Pembroke i en pressemelding.

Senteret ligger noen minutter fra Majorstuen stasjon og i nærheten av Oslos berømte skulpturpark, Vigelandsparken.

Colosseum 9 har gjennomgått en fullstendig transformasjon for å bli et kjøpesenter med en innbydende og vennlig atmosfære.

Leietakere er Egoista Pizza, Namena Apotek, Nabo Kitchen & Bar, Mester Grønn, Mix, SATS, Utleiemegleren, Svaem Frisørene og supermarkedet Jacob’s som ligger i underetasjen, og er lett tilgjengelig via den store parkeringsplassen i kjøpesenterets kjeller.

– Målet var å skape et lokalt kjøpesenter hvor kundene ønsker å tilbringe tiden sin – et sted med et mangfoldig utvalg av forhandlere i et kundevennlig og innbydende design. Sammen med Eiendomshuset Malling & Co har vi jobbet hardt for å innfri det løftet, sier Stefan Andersson, direktør i Pembroke.

Foto av Colosseum 9

Betydelig oppgradering

Sammen med det norske arkitektfirmaet Dark, har kjøpesenteret fått en real oppgradering.

Det starter med et redesignet inngangsparti og utvendig beplantning som gir området et kreativt preg med bedre tilgjengelighet for folk flest.

Uteserveringen foran senteret har blitt oppdatert med beplanting og er nå et sted besøkende kan å ta en pause mens de ser utover Colosseum Kino, eller se folk gå forbi i det livlige Majorstua-området.

– Da vi designet Colosseum 9, ønsket vi å skape et hyggelig stoppested fra travle Majorstua. Et grønt og innbydende uteområde leder deg inn i dette nabolagsenteret, preget av varme og naturlige materialer, kombinert med et belysningskonsept som gir en åpen og lett følelse for besøkende, sier Annelise Opaas, arkitekt og prosjektleder i Dark, og avslutter:

– Fremtiden for kjøpesentre ser ut til å sikte mer mot å tilby dagligdagse tjenester og nødvendigheter for effektiv shopping og hyggelige opplevelser.

Siste innlegg

Foto av inngangsparti i Kristian Augustgate 13

EU krever energisparing i bygg

EUs nye «bygningsdirektiv» er strategiske verktøy som blant annet skal gi økt energieffektivitet, redusere klimagassutslippene, og fremme en mer bærekraftig byggebransje. Innføring av direktivet...