Flerbruksløsning: Skap atmosfære og sikkerhet med led-lys

Har du noen gang vurdert å integrere lys i rekkverket eller gelenderet ditt? Med LED-lys skaper du ikke bare en annen atmosfære, men du skaper også ekstra sikkerhet for prosjektet ditt.

Q-railing tilbyr forskjellige LED-alternativer som er enkle å motere og av beste kvalitet.

Q-LIGHTS LINEAR LIGHT

Q-lights Linear Light er en komplett serie med produkter for belyste rekkverk og LED-håndløpere.

Du kan velge mellom flere løsninger for å skape en LED-håndløper montert på en vegg eller et glasspanel med håndløperbraketter. Alternativt kan du velge fra sortimentet vårt med belyste U-profiler som du plasserer direkte på toppen av glasset. Vi har alt du trenger, fra ferdigkablede LED-lister, kabler og rør til håndløperbraketter med kabelkanal

ENKEL MONTERING

Det behøver egentlig ikke være vanskelig å installere LED-lys i et gelender eller en håndløper. Tilkobling av våre Inventronics-transformatorer til strømnettet er noe som krever en elektriker. Resten er opp til deg.

Du får en tydelig skrevet brukerhåndbok, og våre praktiske monteringsvideoer viser deg hvor enkelt det er å montere LED-listene og skjule både lister og kabler. Du kan enkelt forkorte LED-listene slik at de passer perfekt til lengden på rekkverket ditt.

Det er mulig å kutte listene nesten hvor som helst. Hvis du trenger mer lengde enn en enkelt list gir, kobler du bare LED-lister sammen med koblingene som følger med.
Q-lights tilkoblingskabler muliggjør tilkobling til strømnettet og til andre komponenter.

ENERGIEFFEKTIV

Q-lights Linear Light har et maksimalt strømforbruk på kun 5,5 watt per meter. Du trenger derfor ikke bekymre deg for redusert energieffektivitet!

Du trenger også bare et lite antall transformatorer for å få rekkverkets eller gelenderets LED-belysning til å fungere. Dette påvirker imidlertid ikke lyseffekten til
LED-listene på noen måte. De har høy lystetthet og skinner like sterkt i hele lengden.

SMARTHUS

Det er mulig å koble en håndløper eller et trapperekkverk med LED-belysning til et DALI-lysstyringssystem og til smarthusløsninger.

Q-lights Linear Light er kompatibel med nesten alle slike systemer, inkludert trådløse, slik at du kan justere alt etter eget ønske, deriblant tidsluker, demping og til og med RGB-farger på forespørsel.

Hvis det er en funksjon du trenger som ikke er tilgjengelig i standardsortimentet vårt, kan vi implementere den tilpasset for deg.

INNENDØRS OG UTENDØRS

Q-lights Linear Light LED til rekkverk og trapper er tilgjengelig både for innendørs og utendørs bruk.

Du kan trygt bruke dette systemet i offentlige rom, siden solide materialer gir det god beskyttelse mot hærverk. De 30 meter lange LED-listene og matchende transformatorene er også kompatible med nødklasse II.

Q-LIGHTS SPOTLIGHT

Foto av Q-LIGHTS SPOTLIGHT

Ser du etter noe annet enn en list? Q-lights Spotlight har alt du trenger for å montere robust LED-belysning med lang levetid i et rekkverk. De ferdigkablede spotlightene passer perfekt inn i håndløperen med hjelp av den unike “1-klikk”-teknologien. De blir aldri for varme å berøre og forhindrer effektivt blendende eller skarpt lys ved å sende ut en asymmetrisk stråle.

Usikker på hvilket alternativ som passer best til ditt prosjekt? Våre rådgivere hjelper deg alltid gjerne!

LINEAR LIGHT LIGHT TIL U-PROFILER

Foto av LINEAR LIGHT LIGHT TIL U-PROFILER

 • LED-lister med lengder på 5 og 30 m
 • LED-listene kan plasseres foran eller bak glasset
 • Transparente eller frostede plastdeksler
 • Varmt eller kaldt hvitt lys (24 V)

SPOTLIGHT TIL HÅNDLØPERE

Foto av SPOTLIGHT TIL HÅNDLØPERE

 • Til runde rør i rustfritt stål (Ø 42,4 or 48,3 mm)
 • Håndløperbraketter, håndløperadaptere og veggflenser med kabelkanal
 • Nøytralt hvitt lys (5000 K, 12 V)

LINEAR LIGHT TIL HÅNDLØPERE

Foto av LINEAR LIGHT TIL HÅNDLØPERE

 • LED-lister med lengder på 5 og 30 m
 • Håndløperbraketter med kabelkanal
 • Spesialadaptere til montering på håndløperbraketter
 • Transparente eller frostede plastdeksler
 • Varmt eller kaldt hvitt lys (24 V)

Siste innlegg

Foto av Lighthouse Aarhus

Lighthouse – verdens beste høyhus er av glass

Med sine 142 meter er Lighthouse Danmarks høyeste bygning. Glassfasadene gjør dette til et enestående og ikonisk prosjekt, og et eksempel på hvordan man...