Fasadedesign med slanke profilbredder

Schüco FWS 35 Panorama Design fasade har profilbredde på kun 35 mm.

Fasadesystemet produseres i aluminium, og krever et minimum av vedlikehold. Alt etter hvordan man velger å utføre oppbyggingen kan systemet oppnå sølv i den anerkjente miljøsertifiseringen «Cradle to Cradle», skriver Schüco i en pressemelding.

Systemet passer best nært bakkeplan hvor fasaden går over en eller to etasjer, og med god prosjektplanlegging vil man delvis kunne skjule de horisontale profilene i gulv og dekkeforkanter.

På steder hvor man vil kunne oppleve ekstra mye belastinger fra f.eks. vær og vind vil man kunne utføre deler av fasadens oppbygging med heavy-duty (HD) profiler som gir en økt statisk styrke til fasaden.

Foto av fasadesystem for glassfasader
Slank glassfasade med nesten rammeløst design. © Schüco International KG

Systemet gir muligheter for sømløs integrering av åpningsenheter, som fasadevinduet Schüco AWS 114, og med god planlegging kan Schüco Panorama Design skyvedører ASS 77 PD også kombineres med fasadesystemet.

For å redusere energiforbruk og behovet for nedkjøling på varme sommerdager, tilbyr Schüco FWS 35 PD diskre systemkomponenter med minimal kuldebro, slik at solskjermingssystemer kan festes fleksibelt med effektiv og sikker montering.

Prisbelønt

Systemets løsninger for innbruddsmotstand gir mulighet for å oppnå innbruddssikkerhet opp til klasse RC 2 og 3, noe som garanterer høy sikkerhet mot innbrudd. Den fullstendige skjulte sikkerhetsteknologien gir ingen visuelle forskjeller og vil gi det samme designet som en standard utførelse av systemet.

Fasadesystemet FWS 35 PD vant blant annet Red Dot Design Award i 2019.

Siste innlegg

Render av Tårnkvartalet

Ny bydel på Fornebu med skyhøye klima- og miljøambisjoner

Skanska har signert samspillskontrakt med Bærum kommune for Tårnkvartalet på Fornebu. Prosjektet har svært høye klima- og miljøambisjoner med mål om å kutte utslippene...