Balkonginnglassing

Vi hjelper våre kunder med å få mer plass for livet ved å gjøre om ubrukte terrasser og balkonger til inspirerende og allsidige innglassede uterom. Lumon har over én million fornøyde kunder over hele verden. Vårt produktutvalg består av ulike løsninger for balkonginnglassing, løsninger til balkongfasader, Lumon Service og Visor Plisségardiner.

Logo Lumon Norge

Glassmester Thoresen AS leverer det meste i glass, speil og aluminium til bygg og interiør, tilpasset dine ønsker og behov. Vi er produktutvikler og produsent av HARMONI BALKONGINNGLASSING som er et av de beste og mest anerkjente systemene på markedet.

Logo Glassmester Thoresen

xx

Beslag / lås

Skal du bygge nytt eller rehabiliterer eksisterende bygg og ønsker en sikker løsning for adgangskontroll, brannsikring og innbruddsikring? Da kan vi hjelpe deg med lås og beslagsspesifikasjonen.

Logo ASSA ABLOY

BeslagGrossisten AS er importør av glassbeslag. Typiske produkter er dusjhengsler, glassskyvedører, bolter for innfesting av glass og glassdørhengsler. Vi får og laget aluminiumprofiler og deler til disse. Vi har både standardprodukter og kundetilpassede produkter.

Beslag grossisten logo

Glassløsningers brede og lange erfaring som glassmester gjør oss til en totalleverandør av glassløsninger. Vi leverer skandinavisk produsert isolerglass for et bedre miljø- og klimafotavtrykk, noe som bidrar positivt til en mer klimavennlig profil for våre kunder.

Glasslosninger logo

Logo Göthes Industribeslag

Bilglass

Steinsprut eller skadet frontrute? Riis Bilglass reparerer og skifter alt av bilglass, og gir deg gratis påfyll av spylerveske et helt år!

Logo Riis Bilglass

Brannhemmende glass

Vi har en egen avdeling hvor vi produserer ulike typer brannvernglass. Vi har lisens på bearbeiding og produksjon av Pilkingtons Pyrostop og Pyrodur. Som grossist mottar glassavdelingen store mengder glass til ulike formål, i fra både innland og utland. Glasset kappes og/eller bearbeides etter kundens behov, for så å pakkes og videredistribueres ut til alle våre norske kunder. Vår maskinpark har svært få begrensninger innen bearbeiding.

Logo Drag Industrier

Dører og vinduer

Vi prosjekterer, produserer og monterer komplette fasader, glasstak, dører og vinduskonstruksjoner i aluminium. Med hovudkontor i Førde og montasjeavdelinger i Bergen og Ålesund servar vi heile Vestlandet.

Logo Holvik Glas

Våre løsninger er designet for å forbedre bokvalitet, øke boligverdi, og for å skape et samspill mellom hjemmet og omgivelsene.

Logo Elverhøy

Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Vi foretar skjæring av glass etter mål eller fasong og utskifting av punkterte eller på annen måte ødelagte isolerglass. Glassmester Knuts Furulund eft. AS monterer også nye dører og vinduer, glassrekkverk, dusjløsninger samt helglassløsninger.

Logo Glassmester Knut Furulund eft.

Logo Sapa by Hydro

Glassmester

Hønefoss Glass-Service AS leverer produkter innen bygningsglass, dusjløsninger, glassrekkverk, speil og plexiglass. Vi har også en egen avdeling for bilglass og er medlem i kjeden Riis bilglass.

Logo Hønefoss Glass-Service AS

Vi leverer og produserer innsatsvarer til byggebransjen. Våre lås og beslag benyttes av de fleste dør- og vindusprodusenter i Norge og vi bistår håndverkere og byggevarehandelen med kvalitetsvarer av blant annet feste- og tettemidler, beslag, rekkverk, aluminium og glass.

Logo Sørbø Industribeslag

Beslag-grossisten