Blomqvist-bygget rehabiliteres

Betonmast Oslo har inngått avtale med Tordenskiolds Gate 5 AS, som eies 50/50 av Anthon Eiendom AS og Blomqvist om rehabilitering av det ærverdige Blomqvist-bygget i Oslo sentrum.

Prosjektet innebærer rehabilitering av den 108 år gamle bygården som blant annet inneholder ca. 1 400 kvadratmeter arealer for et tidligere kunstgalleri, skriver Betonmast i en pressemelding.

Eksisterende lokaler og fasader av verneverdi skal oppgraderes, mens ny og attraktiv takterrasse og innglasset lysgård skal etableres. Det blir fokus på gode rehabiliteringsløsninger, og gjenbruk så langt det er mulig.

Kontrakten er en totalentreprise i samspill.

– Gjennom flere prosjekter for Anthon Eiendom AS de senere årene, har vi erfart et godt samarbeid som får fram det beste i alle parter, samt gode og lønnsomme løsninger for prosjektene. Vi setter pris på tilliten, og gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet, sier Stine Aa. Pedersen, daglig leder i Betonmast Oslo.

Byggeperiode er fra 2. kvartal 2022 til 2. kvartal 2023.

LES OGSÅ: Samarbeid i tidligfase

LES OGSÅ: Gjenbruk av materialer i arkitektur

Siste innlegg

Foto av Lighthouse Aarhus

Lighthouse – verdens beste høyhus er av glass

Med sine 142 meter er Lighthouse Danmarks høyeste bygning. Glassfasadene gjør dette til et enestående og ikonisk prosjekt, og et eksempel på hvordan man...